Loggen

Loggen

Om Loggen

Bildtext: Ibland är det hårt att vara marinbiolog. Vågorna går inte i fas med motvinden och de runda stenarna på botten rullar åt fel håll när man halkar på dem!

Hej!
Jag använder den här sidan som en dagbok. Mest för min egen skull så att jag kommer ihåg vad jag sysslade med här och nu när jag om några år förhoppningsvis har något vettigt och inkomstbringande för mig.

Du är givetvis välkommen att läsa även om det nog är intressantast för mig själv. Titta också in på min hemsida, www.olasand.se , om du inte redan varit där!

Läggdags

BussloggenPosted by Ola Sandberg Saturday, January 24 2009 23:12:26

Har idag jobbat för filmfestivalen. Bl.a. har jag skyltat gångvägen mellan Älv-Snabbens hållplats vid Lindholmen till bio Aftonstjärnan med hjälp av blått presentsnöre, silvertejp och en sprillans ny V70 med extra allt.

Har fortfarande inte sett någon film på festivalen. De filmer jag kunde tänka mig se idag var det tydligen fler som kunde tänka sig se idag, eftersom de föreställningarna var slutsålda.

Istället har jag legat i min gula klippansoffa och druckit julmust direkt ur flaskan, ätit ekologiska pepparkakor (starka grejor) och sett fyra Angel-avsnitt på raken. Filmfestivalfolket jag umgås med på dagarna skulle antagligen storkna av indignation om det visste... Hoppas de inte läser min blogg...

Hög tid för sängen. Skall ha roligt i tvättstugan i morgon bitti...

Filmfestivalens logga. Klicka gärna på den!

  • Comments(1)//logg.olasand.se/#post89