Loggen

Loggen

Om Loggen

Bildtext: Ibland är det hårt att vara marinbiolog. Vågorna går inte i fas med motvinden och de runda stenarna på botten rullar åt fel håll när man halkar på dem!

Hej!
Jag använder den här sidan som en dagbok. Mest för min egen skull så att jag kommer ihåg vad jag sysslade med här och nu när jag om några år förhoppningsvis har något vettigt och inkomstbringande för mig.

Du är givetvis välkommen att läsa även om det nog är intressantast för mig själv. Titta också in på min hemsida, www.olasand.se , om du inte redan varit där!

En kommentar!

LoggbokenPosted by Ola Sandberg Monday, May 18 2009 21:06:02

Här kommer en kommentar på ett inlägg som min syster Elin skrev på sin blogg idag, det blev för långt för att posta där...

"Ha, ha, ha!

Själv var jag i Lysekil idag, det var också väldigt spännande.

Jag klev hurtigt upp klockan 06.30 och slevade i mig en portion nyttig havregrynsgröt. Sedan började jag genast renovera vardagsrumsfönstret.

P
lötsligt, när jag stod där och skrapade färg som en halv galning, kom markägarens son farande med fyrhjuling ut ur skogen, rakt genom trädgården förbi fönstret där jag stod. Han hade tydligen tänkt passera genom häcken ut på vägen också, men där stod vår ganska stabila björkstubbe, så han kom inte mycket längre än så. Eller rättare sagt, hans fyrhjuling kom inte längre än så. Själv flög han iväg över häcken och landade med en ganska ljudlig duns på vägen på andra sidan.

S
jälv stod jag fortfarande i vardagsrumsfönstret med en en färgskrapa i handen och såg antagligen ganska rolig ut.
Jag hörde att han började jämra sig bakom häcken så jag skyndade mig ut i skafferiet, och tänka sig vilken tur, ett paket Gevalia med lite kvar i botten!

N
är kaffet var klart och jag hade bärgat killen bort till trädgårdmöblerna fick jag höra den värsta rövarhistorian jag hört på länge som förklaring till varför han kom farande som en tokig genom vegetationen. Han hävdade att han fått syn på en ovanlig humla, han var tydligen hemskt intresserad av humlor, somm han hade jagat genom skogen.

O
ch det vet ju alla att humlor inte kan flyga, så att han ljög förstod jag ju direkt!"

  • Comments(1)//logg.olasand.se/#post92