Loggen

Loggen

Om Loggen

Bildtext: Ibland är det hårt att vara marinbiolog. Vågorna går inte i fas med motvinden och de runda stenarna på botten rullar åt fel håll när man halkar på dem!

Hej!
Jag använder den här sidan som en dagbok. Mest för min egen skull så att jag kommer ihåg vad jag sysslade med här och nu när jag om några år förhoppningsvis har något vettigt och inkomstbringande för mig.

Du är givetvis välkommen att läsa även om det nog är intressantast för mig själv. Titta också in på min hemsida, www.olasand.se , om du inte redan varit där!

Fortfarande i Venedig!!!

LoggbokenPosted by Ola Sandberg Sunday, November 08 2009 18:01:09

Hejsan!

Just nu sitter vi pa ett internetcafe i Venedig. Ute regnar och blaser det, -det till och med blixtrar!

Egentligen skulle vi aka med ett tag mot gransstaden Gorizia fran Venedig klockan 12.04 vilket vi ocksè gjorde. Tyvarr andrade TrenItalia sig stationen innan den vi skulle av pa och vande taget tillbaks till Venedig.

Visserligen talade de om att taget skulle strunta i var station, men bara pa italienska. Vi forstod ingenting...

Naja, ca 5 timmar efter att vi lamnat Venedig stod vi utanfor stationen igen och tittade ut over Gran Canale.

Vi har nu lyckats boka plats pa ett nattag som passerar Postojna kl 00.46 i natt dar vi hoppar av. Vandrarhemmet skall ligga 5 minuter fran stationen...

I Postojna stannar vi till i morgon 14.46, da vi lamnar stan for att aka till Wien. Egentligen skulle vi ju ta nattaget till Budapest men det gar inte efterson det lamnar Postonja 46 minuter efter midnatt.

Istallet aker vi till Budapest fran Wien och sedan darifran direkt till Prag (via Wien!)...

Har i Venedig har vi mest gatt runt och tittat pa stan, kanalerna, gondolerna och alla turister som hela tiden skymmer utsikten! Igar kunde vi till och med njuta av solsken och kanske 18 grader en stund. Tyvarr ar ju vadret lite lynnigt...

Nu skall vi snart forska hitta ett hyfsat torrt stalle (svart i denna stad!) dar vi kan tillbringa nagra timmar innan taget gar. I varsta fall satter vi oss pa golvet en automataffar...

Ha det gott alla!

Ola & Katharina

  • Comments(1)//logg.olasand.se/#post98